tring_albania

Tring

Tring është një kompani shqiptare aktive në fushën e medias, televizionit dhe telekomunikacionit! Na ndiqni në https://www.facebook.com/TringDigital/ www.tring.al
  • 2,799 posts
  • 8,932 followers
  • 64 following