setia1heri

Kang Heri Setiawan

Urip iku mung mampir ngombe, bandha iku titipan, jabatan iku mung sampiran, lan nyawa iku gadhuhan.. (Pesane Emak ) #blogger #biker #badhoger #badboy www.setia1heri.com
  • 303 posts
  • 987 followers
  • 374 following
Load more