portali_qeveritar_ealbania

Portali Qeveritar e-albania

Porta unike në internet ku qytetarët, bizneset dhe punonjësit e administratës publike në nivel qendror mund të përfitojnë shërbime elektronike. e-albania.al
  • 86 posts
  • 207 followers
  • 1 following
Load more