Bila nak buat statement sila check dulu. Nak mengarah kena ada permit ke? Sedangkan KDN bagitau saya yg sebagai Penduduk Tetap (PR) di M'sia saya dapat benefit yg sama dan boleh kerja apa apa pun cuma tak boleh undi. Dan saya akan rujuk kenapa saya perlu bayar sebanyak RM1500 kalau saya boleh dianggap BUKAN perkerja asing.
5,854 likes
  • aarondwiazizBila nak buat statement sila check dulu. Nak mengarah kena ada permit ke? Sedangkan KDN bagitau saya yg sebagai Penduduk Tetap (PR) di M'sia saya dapat benefit yg sama dan boleh kerja apa apa pun cuma tak boleh undi. Dan saya akan rujuk kenapa saya perlu bayar sebanyak RM1500 kalau saya boleh dianggap BUKAN perkerja asing.

  • fyyzmyraaAbg Aaron ke Malaysian ? Kalau pun dia msih singaporean, perlu ke kurang ajar ? Huh , behave lah .
  • fyyzmyraa*kan
  • addnewaccountlydeanordinPoyo je spe yg dok shuhh shuhh kat @aaron535aziz nie. Korg nak jugak g singapore. Come on la! Melayu dngn melayu pon nak busuk hati. Ape ke bongokk la sngtt. Ape pon tindakan zed zaidi memng tak berperi kemanusiaan! Hati busuk. Patut la tak maju2. Hidup dalam negara sendiri pon x ramai peminat di sebabkan perangai buruk die. To abg @aaron535aziz teruskan perjuangan sebagai anak seni. Biarkan mereka. Sye sebagai rakyat malaysia tetap menyokong!
  • noye3968Aku ombk rindu brunei ..aaron tetep no 1 ..lakunan u hebatlah terutama adam dan hawa with nadya nisa
  • syahfabulousCool bro.. sume org tau perangai dia. Yg pntg kita jgn cpt melatah. Rezeki Allah yg tentukan. ;)
  • fsenrimDahle...sesame islam nk btekak psal hal dunia buat ap!! Zz kan islam,aa pun islam..so drpd korg dok ngate yg nih,yg ni ngate yg tuh kan de beknye korg doakan yg bek2 jep,klu yg sorg tanak doakan yg bek yg sorg g tu doakan la yg bek2 tok die..ne tau brkat doa awk tuh die bubah..kan da dpt phale free. Ni kalu yg sane syik cr psal,yg sni lak dok sbok tyangkan kat 1dnia tntg bruk org tuh blnye islam nk bsatu?? Hal dunia xpyh nk dbsr2kan. Kite bkn Allah yg blh suke2 nk mghakimi ksalahan org. Skrg korg pndg die dgn pndgan bruk,tp klu Allah tu pndg die dgn pndngan sbliknye cmne?? Free2 je korg dpt dose..Allah tu da tntukan np die buat cmtu jd kte jgnla nk mngutuk or mghine die,tu sume kj tuhan. Sy nih bkn nk bckup sp2,yg psti sy mnt glew ngn aa...cume sy sdih bl tgk umat islam mngutuk n mghine ssame sndri hny krn hal dunia....kau satukan lah hati hmbe2 mu ini ya Allah..amin!! Jd utajah plak..huhu...
  • syahfabulousSalam bro...
  • eicha77Rezeki ada je kt mna2.. Relax la. Bya 1500 je kot nnti tuhn bg rezeki 15juta sape thu. Cme on aaron x pyh nk mlth sangt
  • alaimeeAaron melatah cz tak habis2 cari salah dia...kite manusia biasa, kalo satu jari tunding kat org,tp INGAT !! lagi 4jari tu tuju kat kite sendiri...Rezeki Allah yg tentukan...
  • officialprelovedKecoh
  • sarahrockerlism@aaron535aziz. Baru tgk melodi.. sy tuju btl dgn abg ahmad idham~
  • _farrafai87Tgk kt melodi.. agree 101% dgn ahmad idham.. ada pihak buat aduan.. hurm nmpak sgt ada 1 pihak tu yg x puas hati sgt dgn @aaron535aziz.. jelez dgn rezeki @aaron535aziz laa tu..
  • _farrafai87@nurulfarhanaqalesya mmg x laa byk sgt bg u rm1500.. tp itu pn duit jgk..bkn laa @aaron535aziz nk melatah sgt..tp sape than after 1 kes ada lg 1 kes yg x puas hati.. cube klu kena kt u..ape u rase??
  • zhafreyshahApaper pun. Harap abg @aaron535aziz tabah menghadapi apa jua halangan. Memang biase kalau nama.kita dah naik memang ade jer yg nak menjatuhkan kiter. Penyakit hati memang susah nak dikawal. Kita kan ada Tuhan. Hope for the best and can't wait to watch the movie "Krypt" nanti
  • zhafreyshah*Kryptik
  • eicha77@fm_muhaiyiddin87 semua org da thu perangai presidn mcm mna so aaron pon knelh gne kuasa yg ada klu dia x puas ati.. X nk bya bt jelh report dgn persatuan.. X susah.. If i kne.. I akn gne kuasa n undg2 yg d peruntukkn tp klu x blh jgk nk puaskn ati dia org ermm byar jrlh.. Gila kuasa kot diaorg ni..
  • qaira.azrosIni la undang2 malaysia...x telus undang2 di SG @aaron535aziz sabar yerrrr
  • fazieonaBe strong ♡♥♡♥♡ @aaron535aziz
  • 3bearysBkn undang2 Malaysia....undang2 dh ditetapkan.individu tg x reti praktikkan...
  • nurul_mikhail_Lawan jew balik aaron 535aziz ..
Log in to like or comment.