Kalendari Historik - Më 21 Prill 1991, Kastriot Islami, zgjidhet kryetar i Kryesisë së Kuvendit Popullor pluralist, të dalë nga zgjedhjet e 31 Marsit 1991 dhe nënkryetar, Lush Përpali dhe Aleksandër Meksi.
LikeComment
  • qmksh.alKalendari Historik - Më 21 Prill 1991, Kastriot Islami, zgjidhet kryetar i Kryesisë së Kuvendit Popullor pluralist, të dalë nga zgjedhjet e 31 Marsit 1991 dhe nënkryetar, Lush Përpali dhe Aleksandër Meksi.
Log in to like or comment.