Kalendari Historik - Mbas 17 ditë rezistence, më 21 Prill 1941, u nënshkrua kapitullimi i 16 divizioneve greke dhe shteti fqinj u pushtua nga ushtritë nazifashiste.
LikeComment
  • qmksh.alKalendari Historik - Mbas 17 ditë rezistence, më 21 Prill 1941, u nënshkrua kapitullimi i 16 divizioneve greke dhe shteti fqinj u pushtua nga ushtritë nazifashiste.
Log in to like or comment.