3,982 likes
  • her_journeysIt's about LOVE-HATE relationship with India. Looking back to my very first visit India in 2015 when I was deported from Kolkata, India because I got a problem with my e-visa. Still leave me on the 'hate' side but...
    .
    My second visit to India in 2016, survived the challenging city like Delhi, survived the extreme-cold weather of Leh (barely), made friends with the lovely people of Leh, enjoyed an epic road trip across Manali-Leh, saw yaks and rode Royal Enfield (Motor terganteng) to the Pangong Lake by myself, trekked through Jungles in Manali, cruised my penny board in scenic roads of Leh, stood my feet on the highest motorable on the road...Leave me on the 'Love' side.. Manali and Leh, always left somethin special in my heart. I cried from being tired, dirty and annoyed in between crying from joy at things I couldn’t believe I was so lucky to see.
    .
    And now, my 3rd visit to India in 2017, I survived 30 hours train trip in General Class (ini gokil sih ngalahin kelas ekonomi kita jaman dulu).. well, Thank God now I have @kevineanda with me. It still blows my mind how many amazing sights there are in India!! soo, we're ready to explore MORE of this scary, confusing, but sometimes-loving place ❤, India.

  • imronsatyakak @miss_choco01 , ada temen mau ke srinagar, bisa di bantu kah?? Hehehe
  • insalaminaTiap tahun ya ke India, sedangkan saya ngga jadi jadi :(
  • kevineandaKak yg fotoin siapa sih kak? Bagus deh pengen kenalan sama kameranya.
  • comaxmadethenkece terus
  • her_journeys@kevineanda cowo gue!
  • kennialfiaaah idolaaa😍😍😍
  • geniesvnndNext visit brg akuu yah 😂👅
  • lingkarnusantaratravelBeautiful!
  • miss_choco01yes kakak @imronsatya ... bantu apa ya??boleh boleh😄
  • imronsatya@miss_choco01 ini @her_journeys (anggey) mau ke kashmir, meet up di srinagar dong yahhh.. Hahaha
  • miss_choco01boleh kak @imronsatya ,, sekarang di sgr lagi bagus musimnya,sometime sih masih hujan😅,persiapan aj kalo ujan tiba2 dateng😄😝 ,tp untuk smua gardens buka..n tulip garden udh di buka bulan ini.
  • muslimin_mgKerennya kk
  • explorerpreneurThis is DOPE 🤘🏼
  • colourfull_girl84@anes_cugax
  • riskatdkapan bisa kesana? @siskaoctaviam
  • siskaoctaviamKpn bs saving ? @riskatd
  • riskatdlekas bersuami yuk biar bisa nabung wkwk @siskaoctaviam
  • siskaoctaviam@riskatd saling mendoakan yaa, nnti cami nya diajaki 😍
  • thepolishedpassportBeautiful page 😊😊
  • happybalancedlife@her_journeys info donk mba, sy bln 7 mau ke manali via new delhi. Bisa VOA aja atau hrs ngurus e-visa dlu? Thanks
Log in to like or comment.