66 likes
 • loppisverigeTÄVLING 💕🌸 Nu - lite lättare... 🤗 Vinn en bärsele från @babybjorn, värde 1549 kr.💫 Dela med dig av din dadstory i kommentarsfältet nedan! Tävlingen pågår tom den 19/4, den bästa dadstoryn vinner!
  #dadstories är BabyBjörns vårkollektion och är framtagen för den medvetne och engagerade pappan. 😉😍 Berätta din dadstory, om en pappa som är engagerad, och vinn bärselen!
  LYCKA TILL! 💗 I samarbete med @babybjorn #loppivimedbarn #dadstories

 • laura.f.stalHan är just nu (kl 21:31) iväg och handlar cornflakes för att jag fick höggravidscravings. Han packar BB-väskan. Lagar maten. Gör läxorna tålamodigt med den äldsta. Leker teparty med den yngsta. Han vabbar, nattar, leker, åker på utflykter med picknick och kryper runt med dockor samt leker kurragömma. Han lär barnen hur man älskar och respekterar en kvinna genom att vara respektfull, ödmjuk och omtänksam mot deras mor. Och inte minst till dem. Han tar jämlikhet till den nivån som är i balans. Bara av de enorma kramar han får visar han hur omtyckt och älskad han är. Han är den mest engagerade pappan jag vet och jag är så tacksam att han är mina barns engagerade pappa! ❤❤❤#snartharvitrebarn
 • alexandragerdinVi fick våra första barn den 4/1, tvillingpojkarna Loe och Levi! 🍼🍼 Deras pappa ändrade totalt livsstil när han fick veta att jag var gravid. Från ute kvällar varje helg till idag bajsblöjor och bebisdregel. Han sjunger, skrattar och busar med grabbarna på ett sätt jag aldrig trodde va möjligt. Jag visste heller inte att kärleken till pappan växte i takt med ens barn, förens nu. När han sjunger för grabbarna smäller jag av och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att han skulle gå inför föräldrarollen på detta ljuvliga vis. Tack @ottossonvafan för du givit mig livet 💗
 • ankipettersson52Nåt för er o vinna @correboet @jhannahstolt ?
 • maamiiijVill dela med mig av min sambo! Han är väldens bästa pappa och bonuspappa. Helt unik, han ger kärlek till mina barn varje dag och har gjort sedan dag 1, han pussar dem god natt, hämtar och lämnar dem i skolan, går på träningar och föräldramöten, när jag var gravid med komplikationer fick han göra allt och klagade inte en enda gång. Han finns där som en riktig pappa när den biologiska inte är med i bilden. Pratar alltid om barnen som sina barn och visar dem så mkt kärlek och är en stor förebild för dem. Han har alltid varit ledsen över att han inte fick se sina bonusar födas och vara där under tiden dem var bebisar, så när våran son föddes grät han av lycka och skakade i hela kroppen av att få uppleva ett barn från start. Skulle vilja vinna denna till honom så han kan fortsätta vara med dem stora barnen och samtidigt vara nära våran lilla som kom till oss i februari. 💕 han är världens bästa, en riktig pappa med så mycket kärlek till alla barnen.
 • johansson.k.i.sJag vill berätta om min sambo som är den bästa pappa jag kan tänka mig, Att han är en del av blöjbyten, matning, nattning, lek och allt annat som det innebär att skaffa barn är något jag tagit för givet och hans sätt att agera gör det till något naturligt. Han är inte mindre förälder än jag bara för att han är pappa.
  Vi har egentligen inte råkat ut för några större utmaningar som satt hans papparoll på prov (om man inte räknar det konstanta illamåendet under min andra graviditet som gjorde att han fick ta hand om i princip allt, mat, dottern, hemmet, etc. Med allt menar jag verkligen allt eftersom det är MÅNGA mil till närmsta nära släkting. Han gjorde det utan att klaga och det är något jag känner att jag antagligen inte tackat honom tillräckligt för.) Men det jag vill trycka extra på här är de små detaljerna som ger så mycket glädje och energi. Som när han kommer hem från jobbet och det är kaos och han fixar allt som med ett trollspö eller när han blandar sagor och lek så att man ser hur det tindrar i ögonen på 4,5 års tjejen. Han är delaktig i deras tjejernas lekar även om han ibland inte vill erkänna det som när vi gick till biblioteket för påskpyssel och han sa att han inte ville pyssla på vägen dit, men ni kan ju gissa vem som var mest aktiv.
  Men det viktigaste av allt är nog att han inte glömmer bort minsta tjejen på 10 månader utan läser godnattsagor även för henne, lägger en halv banan i ett påskägg så även hon får ett ägg av påskharen, eller tar upp henne ur vagnen så även hon ska få leka pirat på lekplatsen och vara delaktig i utflykter. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst med dessa små, men ändå så viktiga, värdefulla och uppskattade gärningar.
  Han och hela familjen skulle verkligen uppskatta den bärsele så minstingen kan följa med pappa (eller mig) överallt dit skogs- och lekplatsäventyren tar oss och storasyster. Skulle även uppskattas på tågresor ner till släkten. Vore en perfekt födelsedagspresent till honom nu när han snart ska vara föräldraledig. Låt leken med barnen fortsätta.
Log in to like or comment.