Sempena berduyun-duyun orang pm akak nak pakai corset PB dan sempena akak pun nak gi Italy ni, akak rasa macam nak belikan something special la untuk semua PB lover kat luar sane.
.
.
Starting dari 20hb (Isnin) - 28hb (Selasa depan), 10 orang terawal yang pm akak untuk nak pakai PB ni akan dapat Special Gift dari Italy. .
.
Akak dah garu-garu tangan ni sebab dah tak sabar nak shopping and belanje u all. .
.
Cepat-cepat pm akak and harap2 u all akan jadi 10 orang terawal tu ye. .
.
No. akak 012-2229453 .
.
Nak pm boleh, dm pun akak suka. 😘
.
.
#SpecialGiftFromItaly
#PBLover 
#PremiumBeautiful 
#PBExpertInItaly 
#PremiumBeautifulElegance
17 likes
  • salhazainSempena berduyun-duyun orang pm akak nak pakai corset PB dan sempena akak pun nak gi Italy ni, akak rasa macam nak belikan something special la untuk semua PB lover kat luar sane.
    .
    .
    Starting dari 20hb (Isnin) - 28hb (Selasa depan), 10 orang terawal yang pm akak untuk nak pakai PB ni akan dapat Special Gift dari Italy. .
    .
    Akak dah garu-garu tangan ni sebab dah tak sabar nak shopping and belanje u all. .
    .
    Cepat-cepat pm akak and harap2 u all akan jadi 10 orang terawal tu ye. .
    .
    No. akak 012-2229453 .
    .
    Nak pm boleh, dm pun akak suka. 😘
    .
    .
    #SpecialGiftFromItaly
    #PBLover
    #PremiumBeautiful
    #PBExpertInItaly
    #PremiumBeautifulElegance

  • lenasquareNakkk
Log in to like or comment.