Crystal Admiral 5 ★★★★★ ⋙ Ultra All Inclusive | Side
✦ Çmimi: 399€ - 7 netë
✦ Nisja 19/Maj 🔴 Bone Share dhe Fito Falas - Sigurim Shendetesor ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt ✔ Të gjitha taksat ┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ 🔴 Bone Share dhe fito Falas - Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754 ☎ +386 49 754 754 (viber) 
email: info@maxtravel.al
30 likes
 • maxtraveldreamCrystal Admiral 5 ★★★★★ ⋙ Ultra All Inclusive | Side
  ✦ Çmimi: 399€ - 7 netë
  ✦ Nisja 19/Maj 🔴 Bone Share dhe Fito Falas - Sigurim Shendetesor ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
  ⋙ Të Përfshira:
  ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë
  ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport
  ✔ Akomodimi: 7 netë
  ✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
  ✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
  ✔ Fluturim direkt ✔ Të gjitha taksat ┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ 🔴 Bone Share dhe fito Falas - Sigurim Shendetesor

  Për rezervime kontakto:
  ☎ 038 754 754
  ☎ 049 754 754 ☎ +386 49 754 754 (viber)
  email: info@maxtravel.al

Log in to like or comment.