Precis hemkommen från gymmet där ben och rumpa fått sig en omgång. Efter som jag vill både bli stark och se stark ut, Dvs bygga större muskler, så tar jag 20 gr vassleprotein av bra sort efter träningen, efter tips av min mentor @paleoinstitute_jonasbergqvist ✨ bra proteinpulver på svensk mjölk från @mmsports mixat ihop med en halv avokado blir en riktigt mumsig drink 🥑🍫 I insta stories visar jag två sorter av protein som jag gillar (eko och på svensk mjölk) ✨ i bakgrunden ser du favoritboken just nu - lchf & träning av @paleoinstitute_jonasbergqvist som är riktigt bra och jag älskar hur han vidgar begreppet lchf och betonar individuell anpassning. Nån mer som har den i bokhyllan?
157 likes
  • cleaneatingbyannikaPrecis hemkommen från gymmet där ben och rumpa fått sig en omgång. Efter som jag vill både bli stark och se stark ut, Dvs bygga större muskler, så tar jag 20 gr vassleprotein av bra sort efter träningen, efter tips av min mentor @paleoinstitute_jonasbergqvist ✨ bra proteinpulver på svensk mjölk från @mmsports mixat ihop med en halv avokado blir en riktigt mumsig drink 🥑🍫 I insta stories visar jag två sorter av protein som jag gillar (eko och på svensk mjölk) ✨ i bakgrunden ser du favoritboken just nu - lchf & träning av @paleoinstitute_jonasbergqvist som är riktigt bra och jag älskar hur han vidgar begreppet lchf och betonar individuell anpassning. Nån mer som har den i bokhyllan?

  • cleaneatingbyannika#protein #lchf #lågkolhydrat #lchftjejer #lchfochträning #måbra #hälsa @mmsports @lagerhaus_ab #styrketräning #styrka #mrr #minresaräknas
  • jpep20👏👌
  • josmaarkHar du testat caseinet från mmsports i bodysience? Laktosfritt och superbra tycker jag. Bakar mest med det och använder i pannkakor, smoothies, gröt m.m för att kunna byta ut sämre livsmedel som mjöler och öka proteinhalten samt få god och krämig smak ☺👏
  • ejlahsVar kommer glaset ifrån? 😍
  • cleaneatingbyannika@ejlahs lagerhaus 😊👍🏼
  • majajas_Är det nån bismak i proteinet av nåt slag? Eller det smakar bara choklad? (eftersom det var det du hade här 🙂). Jag köpte ett protein en gång för längesen som var fruktansvärt i smaken. Det kanske var ett dåligt protein, men det har verkligen gjort mig feg att köpa igen.
Log in to like or comment.