Пролетна можност за супер секси, квалитетни и пријатни модели на пижами, ноќници и долна облека, намалени до -20% во продавницата на Lisca во нашиот трговски центар. Попустот трае од 15.03 - 26.03.
  • capitolmall.mkПролетна можност за супер секси, квалитетни и пријатни модели на пижами, ноќници и долна облека, намалени до -20% во продавницата на Lisca во нашиот трговски центар. Попустот трае од 15.03 - 26.03.

Log in to like or comment.