Idag på praktiken så var vi först ute på gården. De kom och kramade mej.. De hade saknat mej. 💕 Vi hade fruktstund och en fröken läste en liten bok.  Barnen fick uppgift att göra fyrkanter. Som ni ser här på bilden. En del lekte, och så bytte de av.

Barnen var väldigt stökiga o bråkiga. Man fick säga till flera gånger. Envisa som de är, lyssnar de inte. De gick fram till mej : Fröken! Ellen.. bla bla bla " 😒 De tog tid tills de lyssnade på oss. Jag dukade inför maten,  medan dem andra samlades i gjorde något annat. Jag minns inte riktigt.. kl 11 var de lunch. 
Var trött i huvudet efter all tjo och stimm. Tog undan Matvagnen till köket. Läs-stunden så läste en fröken. Jag läste lite grann. Men orkade inte riktigt. 😯😛🤓 Men nästa gång så ska jag läsa igen.

Efter läsningen.. Så ville barnen  teckna pokémon.. men nu blev de stop! 🚨 Ingen mera pokémon! De får rita själva egna figurer eller rita klart sina teckningar... 😥😏 Skönt! Kl 13 slutade jag för dagen. #praktik #förskola #uppsala
  • ellenlundisIdag på praktiken så var vi först ute på gården. De kom och kramade mej.. De hade saknat mej. 💕 Vi hade fruktstund och en fröken läste en liten bok. Barnen fick uppgift att göra fyrkanter. Som ni ser här på bilden. En del lekte, och så bytte de av.

    Barnen var väldigt stökiga o bråkiga. Man fick säga till flera gånger. Envisa som de är, lyssnar de inte. De gick fram till mej : Fröken! Ellen.. bla bla bla " 😒 De tog tid tills de lyssnade på oss. Jag dukade inför maten, medan dem andra samlades i gjorde något annat. Jag minns inte riktigt.. kl 11 var de lunch.
    Var trött i huvudet efter all tjo och stimm. Tog undan Matvagnen till köket. Läs-stunden så läste en fröken. Jag läste lite grann. Men orkade inte riktigt. 😯😛🤓 Men nästa gång så ska jag läsa igen.

    Efter läsningen.. Så ville barnen teckna pokémon.. men nu blev de stop! 🚨 Ingen mera pokémon! De får rita själva egna figurer eller rita klart sina teckningar... 😥😏 Skönt! Kl 13 slutade jag för dagen. #praktik #förskola #uppsala

Log in to like or comment.