Дочекајте ја пролетта и уживајте во нејзините убавини во овој прекрасен, удобен и фенси мантил од Tom Tailor. Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и вљубете се во нивната најнова колекција :) #springcollection #tomtailor #womenclothes
19 likes
  • capitolmall.mkДочекајте ја пролетта и уживајте во нејзините убавини во овој прекрасен, удобен и фенси мантил од Tom Tailor. Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и вљубете се во нивната најнова колекција :) #springcollection #tomtailor #womenclothes

Log in to like or comment.