Во месецот на жената и само неколку дена пред  8ми март, Капитол Мол се одлучи да обрати внимание на сите припаднички на понежниот пол кои газат низ светот храбро и бестрашно. Секоја жена е херој во сопствената приказна и постојат многу жени без кои нашето секојдневие не би било исто, иако можеби истите нив не ги приметуваме, тие се овде за да ни го направат денот поубав и поедноставен. Во таа чест овој месец ќе ве запознаваме поединечно со сите жени херои на Capitol Mall.
#ЖенаХерој на Капитол Мол
  • capitolmall.mkВо месецот на жената и само неколку дена пред 8ми март, Капитол Мол се одлучи да обрати внимание на сите припаднички на понежниот пол кои газат низ светот храбро и бестрашно. Секоја жена е херој во сопствената приказна и постојат многу жени без кои нашето секојдневие не би било исто, иако можеби истите нив не ги приметуваме, тие се овде за да ни го направат денот поубав и поедноставен. Во таа чест овој месец ќе ве запознаваме поединечно со сите жени херои на Capitol Mall.
    #ЖенаХерој на Капитол Мол

Log in to like or comment.