For this privately-developed student housing project in Amherst, Massachusetts, Holst referenced traditional New England academic architecture. Situated in a beautiful woodland setting, the mass of the structure sought to be minimized, and was broken into smaller volumes to form a cluster of gables. The student village incorporates two courtyards that are formed by the building’s bays, providing gathering spaces and access to the outdoors for students. #architecture #studenthousing 
Photography by Christian Phillips.
76 likes
  • holstarchitectureFor this privately-developed student housing project in Amherst, Massachusetts, Holst referenced traditional New England academic architecture. Situated in a beautiful woodland setting, the mass of the structure sought to be minimized, and was broken into smaller volumes to form a cluster of gables. The student village incorporates two courtyards that are formed by the building’s bays, providing gathering spaces and access to the outdoors for students. #architecture #studenthousing
    Photography by Christian Phillips.

  • emaphotographiSo beautiful
Log in to like or comment.