Темно сако и светол џинс, никогаш не излегуваат од мода:) Направете ја оваа супер фенси комбинација во продавницата на Tom Tailor во нашиот трговски центар.
  • capitolmall.mkТемно сако и светол џинс, никогаш не излегуваат од мода:) Направете ја оваа супер фенси комбинација во продавницата на Tom Tailor во нашиот трговски центар.

Log in to like or comment.