Kalendari Historik- Në skenën e Teatrit Popullor, më 20 Mars 1948, u luajt komedia "Gishti para hundës" e Juzha Hurvatit. Pjesa u vu, me regji të Pandi Stillos dhe skenografi të Rrok Dabërdakut. Në rolet kryesore interpretuan disa nga figurat më të njohura të skenës shqiptare si, Mihal Popi, Marie Logoreci, Violeta Manushi, Viktor Gjoka, Besa Imami, etj. #qmksh #art #theaters
13 likes
  • qmksh.alKalendari Historik- Në skenën e Teatrit Popullor, më 20 Mars 1948, u luajt komedia "Gishti para hundës" e Juzha Hurvatit. Pjesa u vu, me regji të Pandi Stillos dhe skenografi të Rrok Dabërdakut. Në rolet kryesore interpretuan disa nga figurat më të njohura të skenës shqiptare si, Mihal Popi, Marie Logoreci, Violeta Manushi, Viktor Gjoka, Besa Imami, etj. #qmksh #art #theaters

Log in to like or comment.