Ги покануваме сите вљубени парови да бидат дел од утрешната Love Party со ДЈ Мац од 18:45 часот на бината на 1ви кат. Ќе се забавуваме, денсаме и споделуваме љубов насекаде околу нас ❤
  • capitolmall.mkГи покануваме сите вљубени парови да бидат дел од утрешната Love Party со ДЈ Мац од 18:45 часот на бината на 1ви кат. Ќе се забавуваме, денсаме и споделуваме љубов насекаде околу нас ❤

Log in to like or comment.