Ini merupakan OPEN TRIP TO KOREA yg terakhir daripada admin. Lepas ni admin dah takde masa dah untuk travel ✈️ Untuk pengetahuan semua, admin merupakan graduan perubatan yg gila Korea hehe. InsyaAllah beberapa bulan lg bakal bekerja sebagai House Officer / junior doctor 👩🏻‍⚕️ Jadi, sape yg nk join open trip ni jangan segan-silu contact admin okay. Pilih je nak pergi bila & tetapkan bajet sendiri. Admin akan uruskan 👌🏻 Last but not least, please have a visit to my blog: 
http://kurakuraygslow.blogspot.com 😄 #ppallitravel #koreatravel #koreatourguide #seoul #jeju #busan
  • ppallitravel.koreaIni merupakan OPEN TRIP TO KOREA yg terakhir daripada admin. Lepas ni admin dah takde masa dah untuk travel ✈️ Untuk pengetahuan semua, admin merupakan graduan perubatan yg gila Korea hehe. InsyaAllah beberapa bulan lg bakal bekerja sebagai House Officer / junior doctor 👩🏻‍⚕️ Jadi, sape yg nk join open trip ni jangan segan-silu contact admin okay. Pilih je nak pergi bila & tetapkan bajet sendiri. Admin akan uruskan 👌🏻 Last but not least, please have a visit to my blog:
    http://kurakuraygslow.blogspot.com 😄 #ppallitravel #koreatravel #koreatourguide #seoul #jeju #busan

Log in to like or comment.