Set lengkap Amme Complete yg terbaru dah ada ya. 6 botol produk suplemen herba, body tone masker herba yg blh dibuat param / pilis serta sapuan seluruh badan selepas mandi &. PERCUMA Herbal Bath Treatment serta Beg
.
Amme Package RM268.70 (ahli RM248.45)
.
#sendayutinggi #setbersalin
112 likes
  • sendayu_tinggi_onlineSet lengkap Amme Complete yg terbaru dah ada ya. 6 botol produk suplemen herba, body tone masker herba yg blh dibuat param / pilis serta sapuan seluruh badan selepas mandi &. PERCUMA Herbal Bath Treatment serta Beg
    .
    Amme Package RM268.70 (ahli RM248.45)
    .
    #sendayutinggi #setbersalin

  • rina.beautyReady stock set bersalin FREE POSTAGE. Whatsapp +60105625008
  • rashitahsaidKnp dah takde tummy tone ,amme heat amme massage Dan baby telon.semua produk ni mmg bagus sgt2. St dah byk stopkan produk yg bagus.mohon pencerahan ye @sendayu_tinggi_online .😦
  • sarramood_shop+60193046205/Sara/fast reply/dealer sendayu Tinggi
  • substokisjrmnusajayaJom join my postage.whatsapp me at 0193848676.poslaju setiap hari😊
  • yusra_stWasap 0196341126 utk belian produk st cod seremban & senawang
  • stjrm.myDptkn SET AMME + KONSULTATION PENUH DR CT , ct merupakan pengguna amme sejak tahun 2006-2010-2014, juga ibu mnyusu + bby jaundice (3-20dys) 016.665.7481
  • stjrm.my@rashitahsaid tummy tone blh replace with Shaping Gel sb kualiti dan kesan ya hampir sama
  • suriaramay_jrm_sendayu_tinggiBoleh dptkan READY STOCK AMME COMPLETE dgn su..whatsapp order ke 0172180235 ...lihat item ready stock di IG su🙌🙌🙌👉
  • airney_nas@sendayu_tinggi_online param tu yg tampal.kat dahi ke?
  • hanshanizaDah ada nih @deanova_7 ...
  • beyondartistiqueKami dealer sah ST. COD area KL. Boleh walk in ke butik kami atau online purchase di www.beyondartistique.com. Harga ahli dan kos pos yang berpatutan. Hubungi 013-8505778 utk pertanyaan.
  • naddnadya83Apa je ada dlm set ni ye
  • sendayu_tinggi_online@naddnadya83 semua yg ada di gmbr. 1 body tone , 1 herbal bath & 6 botol suplemen utk 60 hari pantang
  • deanova_7@hanshaniza dulu2 punye sama ke set dia?
  • hanshaniza@sendayu_tinggi_online sama tak dgn set lama? Nak jwb soalan @deanova 🤔
  • makeupbymihaproduk ST dgn HARGA MEMBER TANPA DAFTAR +DISCOUNT dgn setiap pembelian! promosi free postage. ws: +60111 543 9252. tq. 😊
  • sendayu_tinggi_jrm_azbsStok dah ada... Ada yang nk saya codkn ke.. area Kota Bharu dan sekitarnya.. WhatsApp 0168095475
Log in to like or comment.