Lebih banyak penyertaan, lebih tinggi peluang anda untuk menang! Sertai sekarang! Maklumat lanjut: www.prepaidcraze.poslaju.com.my
33 likes
  • pos4youLebih banyak penyertaan, lebih tinggi peluang anda untuk menang! Sertai sekarang! Maklumat lanjut: www.prepaidcraze.poslaju.com.my

  • zaii.ha@pos4you servis flexipack international ada x kat poslaju limbang?
  • bycheffadly😄
  • bmo_qualityaffordableTolong cek trakcing number en337278674my. Last update 11 hb. Barang pos ke Terengganu je. Sampai sekarang barang xsampai lagi. Caj post naik tp servis masih lagi sama. Please improve your servis first baru naik kan postage.
  • sherrylovatoTolonglah bagi servis equal dgn caj postage korang.
  • pos4you@zaii.ha Terima kasih diatas pertanyaan anda. Untuk makluman anda, Flexipack domestik/antarabangsa hanya dijual di pejabat pos sahaja. T.kasih -AD-
  • pos4you@bmo_qualityaffordable Terima kasih diatas pertanyaan anda. Berdasarkan rekod, item EN337278674MY telah berjaya diserah kepada penerima KHAIRUL, 82052911**** pada 15 Januari 2017. Mohon semakan semula. T.kasih. -AD-
  • pos4you@sherrylovato ada apa-apa yang kami boleh bantu anda berkenaan dengan perkhidmatan kami? -AD-
  • zaii.ha@pos4you maknanya ada dijual di pejabat pos limbang lah ye? atau memang tiada di limbang langsung?
  • pos4you@zaii.ha Ya. ada dijual di semua pejabat pos di seluruh negara tetapi penjualan adalah tertakluk kepada stok di pejabat yang berkenaan. :) -AD-
  • zaii.ha@pos4you okay, terima kasih atas maklumat yg diberikan. cuma nak tahu...boleh ke kalau nak pos ke USA menggunakan flexipack international? USA masuk zon 2 utk flexipack international?
  • pos4you@zaii.ha Ya dan boleh membuat penambahan pelekat Pos Daftar untuk membolehkan semakan pergerakkan item berkenaan. USA termasuk di dalam zon 2 tetapi tergolong didalam lain-lain negara dimana tempoh transit dari negara ke negara akan mengambil masa 6-11 hari berkerja. T.kasih. :) -AD-
  • zaii.ha@pos4you okay. Terima kasih.
Log in to like or comment.