Een paar bedankjes op de post gedaan voor de nieuwste @patreon supporters, vind dat zo leuk om te doen 😄🎉 Ik heb nu al meer supporters dan ik ooit had verwacht toen ik mijn account aanmaakte, zo fantastisch allemaal 😁💖 Er zijn steeds meer NL'se bloggers die een Patreon account aanmaken zodat je ze kunt steunen (vanaf 1 dollar vaak, en dan krijg je er leuke exclusieve goodies voor terug! Ik ben bijvoorbeeld net begonnen met een videoserie over mijn capsule wardrobe project). Heel tof dat het hier steeds meer gaat leven. Linkje naar mijn Patreon pagina staat in mijn bio mocht je geeen idee hebben waar ik het nu over heb.
194 likes
  • ikbenirisnietEen paar bedankjes op de post gedaan voor de nieuwste @patreon supporters, vind dat zo leuk om te doen 😄🎉 Ik heb nu al meer supporters dan ik ooit had verwacht toen ik mijn account aanmaakte, zo fantastisch allemaal 😁💖 Er zijn steeds meer NL'se bloggers die een Patreon account aanmaken zodat je ze kunt steunen (vanaf 1 dollar vaak, en dan krijg je er leuke exclusieve goodies voor terug! Ik ben bijvoorbeeld net begonnen met een videoserie over mijn capsule wardrobe project). Heel tof dat het hier steeds meer gaat leven. Linkje naar mijn Patreon pagina staat in mijn bio mocht je geeen idee hebben waar ik het nu over heb.

  • irisjequaedvliegjeHey Iris, Als je begint met supporten kun je dan alle video's zien of alleen die vanaf dan geplaatst worden? Groetjes Iris en een knuffel voor Ollie❤
  • ikbenirisniet@irisjequaedvliegje Nee dan kan je gelijk alles zien! 😄 Ollie geeft een knuffel terug 🐶💖
  • hippedas
  • irisjequaedvliegje@ikbenirisniet dankjewel!
Log in to like or comment.