Walaupun ribut membadai, banjir melanda, kami di Pos Malaysia sentiasa cuba sedaya upaya untuk menyampaikan amanah yang diberi seperti Abam Posmen Merecik kat bawah ni.

Korang rasa apa yang mereka bualkan? 
Kredit gambar: PosLaju Pasir Mas
90 likes
  • pos4youWalaupun ribut membadai, banjir melanda, kami di Pos Malaysia sentiasa cuba sedaya upaya untuk menyampaikan amanah yang diberi seperti Abam Posmen Merecik kat bawah ni.

    Korang rasa apa yang mereka bualkan?
    Kredit gambar: PosLaju Pasir Mas

  • anwar_zainudinAbg posmen tu balik kerja
  • hakim_zakaria11JANGAN TUNJUK GAMBA JE BAGUS...ARI TU ADE ORANG POS BARANG KT SEDARE AKU...SAMPAI DEKAT 2 MINGGU DIA TUNGGU...JANGAN TUNJUK GAMBA YG X BETUL...TAPI TUNJUK CARA KERJA POS MALAYSIA YG SEBENAR....JANGAN NK MENIPU JE LEBIH😒😒
  • makeupforlife_johorbahruAdmin @pos4you saya dah DM tolong check.. parcel saya masih xdapat lagi ni. Urgent
  • orkidmawardalam keluarga kita sendiri pun kadang ada yang tak betul, inikan pulak POSMALAYSIA yang ada beribu2 anak buah, mestilah ada silap. complaint pada saluran yang betul.
  • queenofmutiaraqmofficial@makeupforlife_johorbahru check kt post office awk..kasik nombor tracking lg cepat
  • ps_yana89Abg posmen hantar apa kat sy? Hantar hati abg ciaciacia 😜
  • pos4youHai @hakim_zakaria11 kami memohon maaf diatas kesulitan yang telah berlaku. Sekiranya anda ingin membuat aduan, mohon kerjasama isi borang eFeedback kami untuk semakan lanjut. http://bit.ly/eFeedbackForm -AR-
  • pos4you@orkidmawar terima kasih kerana memahami :) Sekiranya pelanggan sekalian mempunya sebarang pertanyaan berkenaan item, boleh isi borang eFeedback kami dan kami akan bantu untuk membuat semakan lanjut. Pegawai khidmat pelanggan kami akan membantu anda mengikut giliran, ataupun anda boleh semak status di Track&Trace di lawan sesawang rasmi Pos Malaysia di www.pos.com.my terima kasih :) -AR-
  • pos4you@ps_yana89 kalau abang posmen di 'pickupline' macam ni hari-hari, hari-hari jugaklah abang posmen malu kucing 😚
  • orkidmawarperkara kecik je. kita sebumbung 😊..POSDIGICERT
  • hakim_zakaria11PERKARA YG KECIK TU LAH BOLEH JADI BESAR KLAU X DITEGUR😒😒😒
  • hakim_zakaria11TERIMA JE LAH KLAU ORANG TEGUR TU😒😒
  • hanseima@hakim_zakaria11 budi bahasa tu penting dik. Awak tu muda lagi. Hormat menghormati tu amalan kita. Kalau nk komplen, komplen di saluran yg betul.
  • nouraxnouvelleStatus Item out for delivery 👈 1 hari org duk tunggu kat alamat tu tp lgsung x hantar.. mlm tu check2 tracking remark Unsuccessful delivery.
    Please contact 1 300 300 300 Future delivery .. wahhh hebat 👏👏👏 1 hari org tggu x hntar2.. lps tu menipu.. call 1300 300 300 tak pernah dpt .. lps tu call ppl melaka pun sama tak berjawab.. dh angkat terus ltk malas jawab call.. klau email kdg2 reply kdg2 x reply klau xthu nk bg alasan apa.. try tggu esoknya pula. Sama je xde pos pun barang.. tension btol la..
  • pos4you@nouraxnouvelle Kami Memohon maaf diatas segala kesulitan yang berlaku. pihak kami perlu lakukan semakan lanjut. Bagi melancarkan semakan,mohon anda untuk mengisi borang melalui pautan yang diberikan,Terima kasih. http://bit.ly/eFeedbackForm -AR-
  • muhammad4593Sayang abg posmen,tak pernah tengok abg posmen tentang hal banjir ni....tentang hal ni baru tahu banjir-banjir dah terjadi.
  • sherrylovatoSeremban tak banjir ok.kenapa main2 dengan parcel?
Log in to like or comment.