Tgh nak selfie kena photobomb pulak @mohamedfaliqkhan . Btw, saya ada dengar rumours bodoh about me and sharnaaz, saya doakan sapa yang buat fitnah tu dan penyebar cerita tak betul tu semoga mendapat hidayah dan keampunan dari Allah swt. Dosa fitnah lebih teruk dari membunuh. Baik bunuh orang je dik oi. Jangan sibuk hal org, jaga diri sendiri tu belum tentu lagi awak ada tiket masuk syurga nak tambah dosa tu kenapa. Saya nak ajak semua org yg follow saya ni 178k ni, doakan org tu, semoga Allah bersihkan hati dia. آمين يا رب العالمين ❤️❤️❤️❤️❤️
7,955 likes
  • noornabilaTgh nak selfie kena photobomb pulak @mohamedfaliqkhan . Btw, saya ada dengar rumours bodoh about me and sharnaaz, saya doakan sapa yang buat fitnah tu dan penyebar cerita tak betul tu semoga mendapat hidayah dan keampunan dari Allah swt. Dosa fitnah lebih teruk dari membunuh. Baik bunuh orang je dik oi. Jangan sibuk hal org, jaga diri sendiri tu belum tentu lagi awak ada tiket masuk syurga nak tambah dosa tu kenapa. Saya nak ajak semua org yg follow saya ni 178k ni, doakan org tu, semoga Allah bersihkan hati dia. آمين يا رب العالمين ❤️❤️❤️❤️❤️

  • misy_mas❤️🙏🏻
  • lady_dilla💖
  • neelofakeCantiknya nabirah 😍
  • lieza_ariza_ish2 Hrp2 lah si pefitnah nie dpt balsan
  • zakipahang184YA ALLAH TUNJUK KN JALAN KEBAIKN,SMOGA ORNG MMBUAT FITNAH NIE INSAF..
  • zakipahang184@noornabila sy harap lofa gan fattah trus kejinjang pelamin amin.....pminat setia...pasangn nie memng spdan memng bhgia ke jln ALLAH S.W.T..AMIN sy harap fattah jga lh sbaik2 lofa ye...ok bye
  • rosawatiAmeen
  • iqahmokhtarNi laa yg kita berdua dgr kt radio td @syaiisyaiii . Kesian depa jd mangsa
  • natashanurulnatashaSabar ye kak nabila ni semua dugaan
  • nuruladila1597aminnn kak
  • bougaslollieswhatever it is..i will always pray for u and sharnaaz. cant wait to see both of u be together officially
  • nadia_bmwAamin
  • roooosnanieAamiin..hopefully kamu berjodoh dgn sharnaz he is a nice guy n ikhlas mencintai u😊😊
  • junejj24Aamiin..
  • norsaadiahmatdaliTu adik ke @noornabila ? Encem
  • noorainihisamudinbiasala kak @noornabila namanya manusia... x kan senang tgk org lain senang.. btw akk tetap maintain kurus Hahahaha... rasanya mcm nak Cuba je beauteslim tu..
  • syasyeefaCantek kakak lofa
  • gnarahmanAmin... Bsabar k.. Haters mmg gitew
  • haslindabintiharunAmin
  • atrhjsmn_kenapa tiba2 cerita pasal lofa n fattah ?@zakipahang184
Log in to like or comment.