Nelongsonee Urepku.. Mangan wae.. Kelantu Lantu.. "..Ngunu Kok Jare Kok Jalok Dadi Bojomu?? Opo kah Rep tak MaeMmi Watu.. Cah Ayu..??" Hanging, Tresnaku Marang Sliramu.. Luweh Banter Tinimbang Mlayune Getheh ing Nadimu. :) #Luwe #Kasmaran
33 likes
  • abdoelisNelongsonee Urepku.. Mangan wae.. Kelantu Lantu.. "..Ngunu Kok Jare Kok Jalok Dadi Bojomu?? Opo kah Rep tak MaeMmi Watu.. Cah Ayu..??" Hanging, Tresnaku Marang Sliramu.. Luweh Banter Tinimbang Mlayune Getheh ing Nadimu. :) #Luwe #Kasmaran

Log in to like or comment.