Tap video for sound
Video
24,203 views
  • datoserividaMinum.Pamoga..
    Guna Kosmetik Qu Puteh..
    Comel puteh..sihatt

  • haribesaYg penting @datoserivida cari rezeki halal.
  • remiesuhaimieIklan sakan ler sbb bkn free ni y'all nk kuar Tv. Ko hada? ╋╋ム😂╋╋ム😂╋╋ム😂 ye dak @datoserivida
  • syuhadaothman_X yah la kutuk wahai haters.. keje kau comment maki hamun bukan dpt ape.. korang kutuk dato die dapat je duit.. korang dpt ape? paham2 je la
  • ninenoona9Apehal maria tu..sabo jela
  • semua_ada_jualQu puteh sale.
  • akiko_suisenkelakarlah @mariajjcm 😂
  • nadieyanurkalisaAkak yg tepi tu xyah kot buat aksi bukan2..dok diam mcm kat sebelah yg tggi tu.. Lagi molek kot..saya nk fokus dsv pe bnda nk smpai kan jer.. Ermmm..
  • rapunzelgoldenroseMaria tunku sabri tu dah knp mcm org tercabut wayar
  • adlinqme n u @sarah.fuad
  • tasyab7_makeupAwat yg sbelah nun..
  • sarah.fuad@adlinq im the one on the left
  • zura_aliCantiknya baju @datoserivida , suka tgk baju tu.. 😍
  • leisaskincarebysrisofeAbh sy salah seorang pengguna pamoga..dah 4 tahun abah saya mkn ubat2 yg dibekalkan hospital .bila dah lama2 makan ubat,nampak ketara penuaan ayah..rambut start ada uban, selalu mengantuk dan letih, muka pun nampak tak bermaya..Lepas tu ayah, tgk iklan pamoga.masa tu dsv tak keluar TV sekerap hari ni.tapi Di Kelantan, dsv dah top masa tu..ayah saya duduk Di pasir pekan..ayah beli n try.Sekarang ni Abah saya ,nampak makin Segar. Mampu nak travel jauh2 setiap minggu, muka nampak makin ceria. Sakit pinggang pun makin kurang.ayah bagitau lani kalau bangun pagi pun badan rasa kuat,bersemangat.. Mujur ada pamoga..terima kasih @datoserivida
  • adikcomelsgt2Pamoga nie pengidap diabetes boleh minum ker?
  • datoserivida@adikcomelsgt2 pamoga mmg utk mngubati n mngawal penyakit kencing manis darah tgi n penyakit kronik..jg dpt mncegah kanser...wasap 0125092130 utk pmbelian
  • datoserivida@houseofmistletoe alhamdullilah smoga ayah cpt sembuh
  • leisaskincarebysrisofeTerima kasih @datoserivida ..amin.mungkin penyakit tu xhilang SB keturunan..tapi kita cari alternatif utk ayah sy sihat sokmo.ayh pulak mmg suka try Produk selain ubat ubatan
  • iamnazaki@fiqroffi klakar tngk gelagat maria tu haha
  • sarariinSalam. Jom dapatkan Qu puteh DRINK dengan harga #Diskaun harga promosi. Whatsapp 011-19814006. ★
  • izwan.mj@iamfazreen
Log in to like or comment.