Kadang-kala, kita ni fikir terlampau banyak sangat. 
Lebih-lebih lagi bila fikir pasal nak buat bisnes! Kita selalu fikir nak buat bisnes yang canggih-canggih!! Kalau boleh.. bila nak buat bisnes, mesti kena buat bisnes yang orang lain belum buat... konon-kononnya supaya takde persaingan! Baru boleh maju katanya!

Tak tahulah siapa yang ajar macam tu...? Tapi ada brader tu... rilek je... pacak khemah depan rumah.. buat air.. pastu jual! Sebulan.. dapat juga RM2-3k... berbanding member satu lagi yang tak habis-habis fikir nak buat bisnes apa yang best, yang meletop!  yang orang lain belum buat!

Jangan susah-susah... hidup ini simple je! 
Jual sahaja benda yang orang lain sudah biasa beli.. ianya lebih mudah daripada kita  jual benda yang orang tak pernah nampak atau beli sebelum ini. Contohnya.. Jual air mangga lebih mudah dari kita cuba jual air susu kuda perisa tongkat ali dengan bacaan 30 juzuk alquran!

Cumanya, kita perlulah ada sedikit strategi & teknik untuk melariskan jualan.... Macam mana nak tahu teknik & strategi tu? 
Kenalah timba ilmu dan korek rahsia dari otai-otai yang sudah pernah buat bisnes tu... Untuk bisnes air balang.. sudah ada otai yang sudi nak kongsikan rahsia, macam mana dia boleh jana untung RM7k sebulan.. dengan hanya berniaga 3 balang air sahaja!

Bukan mudah orang bisnes nak share rahsia mereka.. jadi, jangan lepaskan peluang ini!.. Dapatkan rahsia beliau di link berikut.. www.bisnesairbalang.com
  • klikjerKadang-kala, kita ni fikir terlampau banyak sangat.
    Lebih-lebih lagi bila fikir pasal nak buat bisnes! Kita selalu fikir nak buat bisnes yang canggih-canggih!! Kalau boleh.. bila nak buat bisnes, mesti kena buat bisnes yang orang lain belum buat... konon-kononnya supaya takde persaingan! Baru boleh maju katanya!

    Tak tahulah siapa yang ajar macam tu...? Tapi ada brader tu... rilek je... pacak khemah depan rumah.. buat air.. pastu jual! Sebulan.. dapat juga RM2-3k... berbanding member satu lagi yang tak habis-habis fikir nak buat bisnes apa yang best, yang meletop! yang orang lain belum buat!

    Jangan susah-susah... hidup ini simple je!
    Jual sahaja benda yang orang lain sudah biasa beli.. ianya lebih mudah daripada kita jual benda yang orang tak pernah nampak atau beli sebelum ini. Contohnya.. Jual air mangga lebih mudah dari kita cuba jual air susu kuda perisa tongkat ali dengan bacaan 30 juzuk alquran!

    Cumanya, kita perlulah ada sedikit strategi & teknik untuk melariskan jualan.... Macam mana nak tahu teknik & strategi tu?
    Kenalah timba ilmu dan korek rahsia dari otai-otai yang sudah pernah buat bisnes tu... Untuk bisnes air balang.. sudah ada otai yang sudi nak kongsikan rahsia, macam mana dia boleh jana untung RM7k sebulan.. dengan hanya berniaga 3 balang air sahaja!

    Bukan mudah orang bisnes nak share rahsia mereka.. jadi, jangan lepaskan peluang ini!.. Dapatkan rahsia beliau di link berikut.. www.bisnesairbalang.com

Log in to like or comment.