Dakwaan yg tak berasas. 
Siapa yg Saya berhentikan Itu Hak saya sebagai boss. Ibarat Saya berhentikan pekerja di Cafe Saya takkan tu pun nak buat story? 
Berkenaan Nedim Nazri sebagai pengurus? Itu paling kelakar , dari bodyguard now pengurus pulak? 
Dia seorang businessman yg dihormati, sila Semak status seseorg Sebelum nak tulis story ok. Menjatuhkan reputasi sesorg dgn fakta yg tidak berasas adalah Salah sama sekali. 
Malah Saya tidak menerima panggilan daripada mana mana reporters atau pun 'Cik pang' sendiri. 
Cik pang lain kali call dulu k, Nanti kena pelempang pulak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Keluarga Nedim adalah golongan yg dihormati , Jgn babit kan nama mereka. Harap maklum.
8,717 likes
  • noradanishDakwaan yg tak berasas.
    Siapa yg Saya berhentikan Itu Hak saya sebagai boss. Ibarat Saya berhentikan pekerja di Cafe Saya takkan tu pun nak buat story?
    Berkenaan Nedim Nazri sebagai pengurus? Itu paling kelakar , dari bodyguard now pengurus pulak?
    Dia seorang businessman yg dihormati, sila Semak status seseorg Sebelum nak tulis story ok. Menjatuhkan reputasi sesorg dgn fakta yg tidak berasas adalah Salah sama sekali.
    Malah Saya tidak menerima panggilan daripada mana mana reporters atau pun 'Cik pang' sendiri.
    Cik pang lain kali call dulu k, Nanti kena pelempang pulak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Keluarga Nedim adalah golongan yg dihormati , Jgn babit kan nama mereka. Harap maklum.

  • shukreysan@medwant Kalau orang biasa dia tak keluar metro bro. Sekarang manusia dah cipta technology baru nama dia Google. Pi search pasal @bossned_ Dia memang disegani dan dihormati. Awak tu yang siapa? Lagi lah orang tak kenal πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  • medwant@shukreysan lulz. 🐢 @bossned_ ke? #SekadarBertanya
  • fathulhamizanhamdanBeriya-riya semua taip .haha keep calm allah lebih mengetahui :)
  • chempaka.abLl
  • chempaka.abSorry.. sy tertekan masa phone jatuh.... sorryyyy.....😣😣😣
  • zie_airisBiase la..nmpk sgt tukang buat cerita tu pendek akalnye..sy yg brhenti kje 24hrs boleh goyang kaki selama setahun dgn adenye duit sedikit duit simpanan..inikn pulak abg @bossned_ yg sblm ni kaya raya..xkn la dlm sekelip mata die ni jd papa kedana.. yg xlogiknye nape plak kak @noradanish yg nk kn tggung abg @bossned_ sedangkn die ade family bknnye sebatang kara..family nye kaya raya.. da la xyah nk sibuk hal org.. diorang tahu cmne nk survive.. kite ni yg yg kn pk cmne nk survive klu gaji cukup2 mkn je ni..
  • balqis56Udah2 lar nak kacau kak nora@noradanish tu.. Kenape lar nak iri hati kat dia.. Kesian dia n anak dia tau.. Biar lar dia nk hidop bahagia.. πŸ’ͺ🏻 be strong k@noradanish.. We love u..
  • oil4baby_eczemaHasad +dendam +Nak Lariskan Paper = fitnah orang.... sabar @noradanish .... Kalau xboleh sabar...ambil lawyer sue penfitnah tu
  • mylittleindianguyπŸ˜›
  • n.xshqnYesss chayokk kak @noradanish always strong yeeeeahhh πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ publicity murah Smua ni . Bg je pelempang hehehehe
  • atqhszni_Bersabarlahh ini dugaan hidup...
  • nizamfuaad@nrllyszn so you got your mother's "apam" from her kasih sayang? Does "apam" actually mean anything to you? Or kasih sayang for that matter? Cos I think you lack of both.
  • yayamanafBkn nora dh terangkan sblum ni ke,bekas pngurus dia skg ditukar uruskan kafe dia yg tak xckup pkerja? Gntikan dgn nedim sbb risau dgn kes sblum ni yg video guna gmbar nora tu. Ke aku yg ketinggalan zaman? 😱😱
  • zie2408U the best Nora...just be ur self
  • chim_mon_kookieNe cik pang yg lam metro tu ker mmg smua ceta dia entah papeh jak benda remeh jadi besar ala ketandusan idea la tau la keja tapi agak2 la asyik nak cari salah org jak... πŸ˜’
  • nizamfuaad@nrllyszn I believe you're talking out of context. These people have nothing against you and they don't owe anything to you. So it's not fair to be judging or saying the entah-entah or probable causes which might lead to fitnah. Please be more mature in your comments. They are celebrities and public figures. And it's their business to do the best in order to support their families. What happens if people starts to talk 'apams' about your family. Your siblings, parents, cousins.. How will you react? If you don't like what you see, don't wait until you're being blocked. Please find the Unfollow button and make the right choice. I pity you, and I believe the other followers do too.
  • boss_nedJangan la layan mereka ni .. Tido tido .. lol .. Pls tolong kutuk lagi Pls !!!
  • haniff_rejab@noradanish @bossned_ pls check iG miss kepoh .. Kat situ terlalu teruk Fitnah tntg anda n Artis lain lg ... Pls do something ...!
  • lemonstrawberiAde bace gak bende tu...,tp ignore jerπŸ˜„
  • miyalala53ntah pape dorg ni.. citer bukan2
Log in to like or comment.