koe.mk

Кумановско-осоговска епархија

„Ако ги запазите Моите заповеди, ќе останете во љубовта Моја, како што Јас ги запазив заповедите на Мојот Отец и останувам во љубовта Негова.“ koe.mk
  • 6 posts
  • 11 followers
  • 11 following