cineplexx_kosovo

Cineplexx_Kosovo

📽Kinemaja austriake me 6 salla, te gjitha ne RealD 3D dhe teknologjine me te re te zerit! Listen dhe oraret e filmave i gjeni ne webfaqe 👇🏻 www.cineplexx-ks.eu
  • 116 posts
  • 4,631 followers
  • 2,928 following
Load more