avon.macedonia

AVON Macedonia

АVON е најголема светска компанија за директна продажба, со повеќе од 6 милиони претставници. АVON Македонија започна да работи од март 2005-та год. www.avoncosmetics.com.mk
  • 172 posts
  • 2,084 followers
  • 15 following